Haside

Kişi Sayısı: 2 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 150 gr tereyağı
4 yemek kaşığı un
1 su bardağı pekmez
50 gr hindistancevizi

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tereyağını bir tavada eritip una katın. Kısık ateşte 10 dakika kavurun. Daha sonra pekmez ve 1 su bardağı su katıp iyice karıştırın ve ateşten alın. Hasideyi soğumadan kaselere bölüştürün. Üzerine hindistancevizi serpin ve servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT