Hindi Kapama

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 4 parça Hindi But Fırınlık
10 gr. Un
20 gr. Yoğurt
120 gr. Tereyağı
2 adet patates, 2 adet havuç
8 adet arpacık soğan
60 gr. çiçekyağı
30 gr. et suyu
1 adet yumurta sarısı
1 buket sebze (Maydanoz sapı, havuç, tane karabiber, kabak, kereviz)
30 gr. tuz, 15 gr. karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Bir kapta yoğurt, yumurta sarısı ve unu karıştırıp bir bulamaç elde edin. Kapamalık Hindileri önce çiçekyağında cız bız yapın, sonra bir kapta haşlayın. Pişmesine yakın sebze buketini ekleyin. Çukur bir kapta önce margarini eritin, et suyu katın ve daha sonra kapamalık etleri ilave edin. Hazırlamış olduğunuz bulamacı bu karışımla birleştirip, tuz ve karabiber ekleyin. Hindi Kapamanız servise hazır...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT