Malzemeler: 1 tavuk 1 su bardağı pirinç 1 çay bardağı kıyılmış fındık 2 çay kaşığı kinsi 5 diş ezilmiş sarımsak 2 çay kaşığı siyah susam 1 çay kaşığı pul kırmızı biber, karabiber
tuz
Tavuk haşlanır. Etleri ince ince didilir.
Yıkanmış pirinç ve tuz ilave edilerek hafif ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirilir.
Fındık, kinsi, sarımsak, siyah susam, kırmızı pul biber ilave edilir. Bir taşım daha kaynatıp servis yapılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...