Kestane Pilavlı Hindi

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 90 Dakika

Malzemeler: 1 adet hindi
2 kaşık tereyağ
2 kaşık salça
tuz, karabiber
Pilavı için: 2 bardak pirinç
250 gr. kestane
2 kaşık yağ
4 bardak su
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Hindi iyice temizlenir. Üzerine karabiber, salça ve yağ karıştırılıp iyice sürülür. Fırın tepsisine konularak 6-7 saat kadar hafif ısıda kızartılır. Kızaran hindi servis tabağına alınır etrafına pilav konulur pilavın üstüne de kestaneler konularak servis yapılır. Kestaneli pilavın yapılışı: Kestaneler dağıtılmadan haşlanır. Kabukları soyulup ikiye kesilir. 2 bardak pirinç, 4 bardak su ve iki kaşık yağ ile pilav hazırlanır. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneler pilavın üstüne dökülerek beraberce demlendirilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT