Mantarlı Hindi

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 adet soğan
3 adet sivri biber
1 adet domates
1 diş sarmısak
2 çorba kaşığı margarin
yarım kg kuşbaşı hindi
400 gr mantar
tuz, karabiber, yarım demet maydanoz.

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanı yarım ay şeklinde, sivri biberleri halka halka, domatesleri ise küp küp doğrayın. Mantarları da dilimleyin. Sarmısakların kabuğunu ayıklayıp doğrayın. Tencere margarini koyup biraz erittikden sonra yarım kg hindiyi katun.Hindileri kendi suyuyla 5 dk kavurun. Sonrasında soğan, sarmısak ve sivri biberleri ilave edip 5 dk daha kavurun. Domatesleri ve temizlenmiş mantarları da ilave edin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayıp tencerenin kapağını kapatın ve 15 dk pişirin. Servis yapacağınız zaman doğranmış maydanozları üzerine serperek sıcak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT