Mayonezli Tavuk Salatası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 adet tavuk göğsü
7-8 yaprak marul
2 adet domates
Yarım demet dere otu
1 kaşık kaşar peyniri rendesi
1,5 kaşık mayonez
1/2 kaşık yoğurt
1 adet limon
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tavuk göğsü tuzlu suda haşlanır, soğuduktan sonra didilir. Marullar iyice yıkandıktan sonra bir parmak eninde doğranır. Domatesler soyulup küp küp doğranır. Mayonez ve yoğurt küçük bir kapta iyice karıştırıldıktan sonra içerisine ince kıyılmış dere otu ilave edilerek tekrar karıştırılır. İnce didilmiş tavuğun içerisine marul ve domates konarak 1 limon suyu dökülür ve karıştırılır ve servis tabağına alınır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT