Zeytinyağlı Kuru Dolma

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 kg kuru biber ve patlıcan
1,5 su bardağı pirinç
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 yemek kaşığı nane
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
6-7 baş kuru soğan
1 su bardağı sıvı yağ
2,5 su bardağı su

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanları doğrayıp zeytinyağında kavurun. Domates, biber salçası, karabiber, kırmızıbiber ve nane ekleyip iyice kavurun. Pirinç ve tuz ilave edin. Birkaç kez karıştırdıktan sonra 1 su bardağı kaynamış su ekleyip biraz demlendirin. Hazırladığınız iç malzemeyi biber ve patlıcanlara doldurun. Tencereye yerleştirip 1-1,5 su bardağı su ilave edin. Orta hararetli ateşte 20 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT