5* Ms Douro Cruiser İle Portekiz

5* Ms Douro Cruiser İle Portekiz

Gezi Rehberi 5* Ms Douro Cruiser İle Portekiz

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Porto - Entre - Os - Rios - Regua - Pinhao - Vega De Terron - Barca D'alva - Pocinho - Lizbon

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Porto - Lizbon - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2018 ~ Ağu 11, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Porto

İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarı önünde sabah 9.30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları, TK 1451 numaralı seferi ile saat 11:45’de Porto'ya hareket. Yerel saat ile 14.35de Porto'ya varış. Havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile Porto limanında demirli nehir gemimize transfer. Gemiye check-in ve kabinlere yerleşme sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra Porto Şehir turuna katılabilirler. Unesco tarafından “Dünya Mirası” olarak adlandırılan ve Avrupa’nın en eski şehirlerinden biri olan Porto, bozulmamış eski mahalleleri, dar ve labirenti andıran sokakları, kemerli evler ve muhteşem kiliseleri ile sizi kendisine hayran bırakacaktır. Porto aynı zamanda şarapları ile de ünlüdür. Douro nehri boyunda yer alan Vila Nova de Gaia’da göz alabildiğince uzanan bağlardan ünlü Porto şarabı elde edilmektedir. Tur sonrası gemiye dönüş ve serbest zaman Gemimiz bu gece Porto limanında demirli kalacaktır. Akşam yemeğinden sonra kaçırılmaması gereken bir tur sizleri bekliyor. Işıklar altında Porto extra gece turu. Ardından geceleme gemide.Porto Panoramik Şehir TuruTur ücreti: 50- Euro / Çocuk (5-12) 25- Euro Işıklar altında porto Porto gece TuruTur ücreti: 35- Euro / Çocuk (5-12) 20- Euro

2. Gün

Porto - Entre - Os - Rios

Gemide sabah kahvaltıdan sonra serbest zaman. Gemide öğle yemeği. Saat 14:30da geminin hareketi. Saat 18:30da Entre-os-Rios’a varış. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

3. Gün

Entre - Os - Rios - Regua

Gemide sabah kahvaltısı. Saat 08:30da geminin hareketi. Saat 12:30da Regua’ya varış. Gemide öğle yemeğinden sonra arzu eden yolcularımız için ekstra Lamego turu. Akşam yemeği ve geceleme gemide.  Lamego TuruTur ücreti: 55- Euro / Çocuk (5-12) 20- Euro 

4. Gün

Regua - Pinhao - Vega De Terron

Gemide sabah kahvaltısı. Saat 09:00da geminin hareketi. Arzu eden yolcular için ekstra Mateus Sarayı & bahçeleri turu. Mateus sarayı ve bahçeleri, Villa Real şehri yakınlarında ‘’Tras-os-Montes’’ bölgesinde yer almaktadır. Bu tur esnasında, Mateus roze şarabı ile 18.yy dönemine ait bu muhteşem saray arasındaki bağı kurma fırsatınız olacak. Tur sonrası Pinhao'daki gemimize dönüş. Gemimiz saat 11:30da Pinhao’ya yanaşacak ve saat 12:30da hareket edecektir. Gemide öğle yemeği. Saat 19:00da Vega de Terron’a varış. Akşam yemeği ve geceleme gemide.Mateus Sarayı & bahçeleri TuruTur ücreti: 60- Euro / Çocuk (5-12) 35- Euro

5. Gün

Vega De Terron - Barca D'Alva

Gemide sabah kahvaltı. Arzu eden yolcular için ekstra Salamanca turu (yemekli). Tura katılanlar Barca D’Alvada gemiye bineceklerdir. Gemi Vega de Terrondan saat 12:00de hareket edecek ve saat 12:30da Barca D’Alva’ya yanaşacaktır. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Salamanca  Turu (yemekli) Tur ücreti: 90Euro / Çocuk (5-12) -50 Euro

6. Gün

Barca D'Alva - Pocinho - Pinhao

Gemide sabah kahvaltısı. Saat 09:00da geminin hareketi. Saat 11:00de Pochino’ya varış. Arzu eden yolcular için ekstra Figueira De Castelo Rodrigo turu için hareket ediyoruz. 16.yy'dan kalma duvarları ve dar sokakları ile ünlü bu kasabayı gezdikten sonra saat 11:00de Pochino’ya yanaşmış olan gemimize biniyoruz ve saat 12:30da gemi hareket edecektir. Gemide öğle yemeği. Saat 17:30da Pinhao’ya varış. Burada yürüyerek bir şehir turunda mavi çinilerle süslü eski bir istasyonu  da ziyaret edecek ve akşam yemeğimizi geleneksel bir üzümbağı restoranında alacağız. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Figueira De Castelo RodrigoTur ücreti: 70- Euro / Çocuk (5-12) 40- Euro

7. Gün

Pinhao - Porto

Saat 06:30da gemi hareket edecektir. Gemide sabah kahvaltısı. Öğle yemeğinden sonra saat 14:00de Porto’ya varış. Arzu eden yolcular için ekstra Braga-  Guimaraes turu. Portekizin Roma’sı diye adlandırılan bu şehirde çok özel mimari binalar göreceksiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Guimaraes turuTur ücreti: 60- Euro / Çocuk (5-12) 30- Euro

8. Gün

Porto - Lizbon

Gemide açık büfe kahvaltıdan sonra gemiden ayrılış ve özel otobüsle takribi dört saat sürecek yolculukla Lizbon’a hareket. Yol üzerinde Coimbra’da öğle yemeği(yolcuya aittir)  molası. Lizbon’a varışta otele transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

9. Gün

Lizbon

Otelde sabah kahvaltıdan sonra  arzu eden yolcular için ekstra Lizbon şehir turu;Rossio Av.st Georges Şatosunun bulunduğu şehrin tarihi bölümü, Alfama meydanı, Belem kulesi, Keşifler anıtı , Jeronımus manastırı, Sao Jorge kulesi, görülecek yerler arasındadır. Daha sonra ekstra Estoril –Cascais-Sintra turu. Bir tepe üstüne kurulu tarihi şehir Sintra’yı ve eşsiz manzarası ile Cabo de Rocayı göreceksiniz serbest zaman. Geceleme otelimizde. Lizbon şehir  turu Tur ücreti: 40- Euro / Çocuk (5-12) 20- Euro Estoril-Cascais-Sintra turuTur ücreti: 50- Euro / Çocuk (5-12) 25- Euro

10. Gün

Lizbon - İstanbul

Otelde sabah kahvaltısının ardından bavullarımızla ayrılıyoruz. Havaalanına transfer. Saat 15:45de Türk havayollarının TK1760 seferi ile hareket. Saat 22:25de İstanbul’a varış. Gezimizin sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ İçecekler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

İçecek Paketi : 160 Euro
İçecek paketi: saat 09:00 – 24:00 arası geçerli olup aşağıdaki içecekler dahildir.
-Beyaz,kırmızı ve roze açık  şarap 
-Fıçı,şişe ve alkolsüz bira 
-Alkollü ve alkolsüz  günün kokteyli 
-Alkolsüz içecekler,meyve suyu ve maden suyu 
-Kabin içi ve turlarda şişe su 
-Kahve
-Sıcak çikolata ve çay 

Önemli not :Minibar içecekleri bu pakete dahil değildir

Geminin organizasyonu olan ekstra turlara katılım sayısı yeterli olmadığı
takdirde diğer müşteriler ile aynı otobüs paylaşılmakta ve bilgiler kulaklık ile  dinlenmektedir..

  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır.
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT