Abant - Yedigöller Turu

Abant - Yedigöller Turu

Gezi Rehberi Abant - Yedigöller Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Göynük - Çubuk Gölü - Mudurnu - Armutçular Konağı - Abant Gölü - Yedigöller Milli Parkı - Cennet Göl

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 06:00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 06:30 Trump Tower Otoparkı ( P1 Katı ) - 07:00 Uzunçayır İspark Otoparkı ( E-5 Ankara Yönü ) - 07:15 Kartal Köprüsü ( E5 Ankara Yönü ) - 07:30 Çayırova Mc Donalds - 08:00 İzmit Halkevi Durağı ( Asya Otel Karşısı ) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 18, 2024 ~ Eki 19, 2024

Tur Programı

1. Gün

Göynük - Çubuk Gölü - Mudurnu - Armutçular Konağı - Abant Gölü

Değerli Konuklarımız,belirttiğimiz kalkış noktalarından katılan misafirlerimiz ile birlikte hareket ediyor ve gezimize ilk olarak bölgeye gelen ilk Türkler’in yerleştiği, Fatih Sultan Mehmet’in hocası olan ve Pasteur’dan 400 sene önce mikroptan ilk kez bahseden Akşemsettin’in memleketi Göynük’e hareket ediyoruz. Şehirde Akşemsettin Türbesi’ni, Romalılar döneminden beri kullanılan hamamını ve 1923–24 yılları arasında İstiklal Zaferimizin anısına yapılmış, 1960’ta tekrardan restore edilmiş Zafer Kulesi’ni aşağıdan fotoğraflama imkânını buluyoruz. Göynük gezimiz sonrası Çubuk Gölü’ne devam ediyoruz. Çubuk Gölü’nde yapacağımız yürüyüş ve serbest zaman sonrası Osmanlı döneminden kalma eserleri kadar tavuk çiftlikleriyle de nam salmış olan Mudurnu’ya varıyoruz. Osmanlı’nın ilk dönem eserlerinden olan Yıldırım Bayezit Camii ve Hamamı’nı geziyoruz. Bu gezilerin ardından bölgedeki Rumlardan etkilenerek yapılan Armutçular Konağı’nı dışardan görüyoruz. Mudurnu’da ki gezimizi bakırcılar ve eski çarşıları gezerek tamamlıyoruz. Bolu Dağı’nın eteklerinde bulunan Abant Gölü’ne doğru yola çıkıyoruz. Göl kıyısına gelindiğinde yürüyüş yapabilir, fayton veya atla gezinti yapabilirsiniz. Abant gezisi sonrası otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Kahvaltı: Yol üzerinde ekstra olarak alınacaktır. İlk günkü sabah kahvaltısı ve son günkü akşam yemeği tur ücretine dahil değildir. (Tur ücretine dahil değildir.)Öğlen Yemeği: Bölge restoranlarında alınacaktır. (Tur ücretine dahil değildir.)Akşam Yemeği: Konaklama otelinde alınacaktır.Konaklama Oteli: Bolu veya Düzce Otelleri

2. Gün

Yedigöller Milli Parkı - Cennet Göl

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alınan açık büfe sabah kahvaltısının ardından Batı Karadeniz Bölgesi’nin en zengin bitki örtüsüne sahip olan, ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine minibüslerle hareket ediyoruz. Bir doğa harikası olan gölleri görüp fotoğrafladıktan sonra, öğle yemeği olarak mangal sucuk ve köftelerimizi sonbaharın kurumuş yaprakları arasında göl manzarası eşliğinde alıyoruz. Yedigöller gezimiz sonrası bu bölgede bulunan en önemli ve güzel göllerden Cennet Göl (Gölcük Gölü) gezisine doğru yol alıyoruz. Cennet Göl’de geçirdiğimiz keyifli dakikaların ardından İstanbul’a doğru yol alıyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başka organizasyonda görüşmek üzere sizlere veda ediyoruz. Kahvaltı: Konaklama otelinde alınacaktır.Öğlen Yemeği: Bölge restoranlarında alınacaktır. (Tur ücretine dahil değildir.)Akşam Yemeği: Yol üzerinde ekstra olarak alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Minibüs Ücretleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT