29 Ağustos Dünya Banana Pudding Günü Magnolia Bakery’de Kutlanır!

29 Ağustos Dünya Banana Pudding Günü Magnolia Bakery’de Kutlanır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 29 Ağustos Dünya Banana Pudding Günü Magnolia Bakery’de Kutlanır!

Günlük olan hazırlanan Classic seçeneği dışında ağustos ayına özel Brownie Caramel Banana Pudding’i de deneyebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2024

Amerikan pastane kültürünün sevilen markası Magnolia Bakery, dünyaca ünlü imza lezzeti Banana Pudding’lerde sunduğu yüzde 50 indirimle tüm misafirlerinin Dünya Banana Pudding Günü’nü kutluyor.

Magnolia Bakery’nin taptaze muz, vanilla wafers ve bulutumsu vanilyalı puding kombinasyonunun oluşturduğu orijinal Banana Pudding’inin dünyada eşi benzeri olmadığını bilenler bilir. Amerikan pastane kültürünün dünyaca sevilen markası Magnolia Bakery, tartışmasız en özel imza lezzetini Dünya Banana Pudding gününde tüm misafirlerine yüzde 50 indirimli sunuyor. 28-29 Ağustos tarihlerinde Classic Banana Pudding’i indirim avantajıyla alabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Günlük olan hazırlanan Classic seçeneği dışında ağustos ayına özel Brownie Caramel Banana Pudding’i de deneyebilirsiniz. Classic Banana Pudding’lerde geçerli yüzde 50 indirim avantajı için 28-29 Ağustos tarihlerinde Magnolia Bakery mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın ki Magnolia Bakery’de herkese yetecek kadar puding mevcuttur!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT