Magnolia Bakery Yepyeni Lezzet: S’mores Icebox Bar

Magnolia Bakery Yepyeni Lezzet: S’mores Icebox Bar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Magnolia Bakery Yepyeni Lezzet: S’mores Icebox Bar

Amerikan pastane kültürünün dünyaca sevilen markası Magnolia Bakery, günlük ve taze hazırladığı ürünleriyle birbirinden özel ve yeni lezzetler sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2024

Birbirinden özel lezzetleriyle müdavimi olduğumuz Magnolia Bakery’nin, meşhur Amerikan kamp ateşi tatlısından esinlenerek hazırladığı yepyeni ürünü S’mores Icebox Bar, iki bisküvi arası erimiş marshmelow ve çikolatasıyla Ağustos ayına damgasını vuruyor.

Amerikan pastane kültürünün dünyaca sevilen markası Magnolia Bakery, günlük ve taze hazırladığı ürünleriyle birbirinden özel ve yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Ağustos ayına yepyeni tatlarla giriş yapan Magnolia Bakery, lezzet tutkunlarını serinletecek iki özel ürün sunuyor. Amerika’nın meşhur iki bisküvi arası eritilmiş marshmellow ve çikolatalı kamp ateşi tatlısından esinlenerek hazırlanan S’mores Icebox Bar ve mevsimin en taze limonları ile hazırlanan yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti Limonlu Sorbe, Magnolia Bakery mağazalarında misafirlerini bekliyor. Tüm sevilen lezzetleri tek üründe buluşturan, vanilyalı puding, nilla wafers, brownie, tuzlu karamel ve muz ile hazırlanan Brownie Caramel Banana Pudding ise hayallerinizin ötesinde bir lezzet sunuyor. Chocolate Hazelnut Banana Cupcake, S'mores Cupcake, Caramel Cupcake, Lemon Blueberry Cupcake ve Strawberry Cupcake gibi Ağustos ayına özel tatlar ve daha birçok lezzetli çeşitler Magnolia Bakery mağazalarında keyifli anlarınıza eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT