Caffè Nero’dan Dondurmalı İçecekler

Caffè Nero’dan Dondurmalı İçecekler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffè Nero’dan Dondurmalı İçecekler

Yazın sıcak günlerinde serinlemenin en lezzetli yolu Caffè Nero’nun dondurmalı içeceklerinden geçiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 9, 2024

Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden Caffè Nero, ödüllü İtalyan kahvesi ve İtalya’nın klasik kafelerinden aldığı ilhamla yazın sıcak havasını menüsüne ilk kez eklediği dondurmalı içeceklerle serinletiyor.

Atelier Gelarto’nun lezzetini Madagaskar’dan alan benzersiz vanilyalı dondurmasıyla hazırlanan Affogato, Ice Cream Cappuccino, Ice Cream Milano ve dondurmalı milkshake seçenekleri yaz boyunca Caffè Nero mağazalarında.

Yazın sıcak günlerinde serinlemenin en lezzetli yolu Caffè Nero’nun dondurmalı içeceklerinden geçiyor. Caffè Nero’nun sıcak havalara meydan okuyan yeni ürünleri keşfedilmeyi bekliyor.

Dondurmalı içeceklerin ilki Affogato: Dondurma ve üzerine dökülen sıcak espresso’nun muhteşem uyumu. Bir yanda Madagaskar vanilyalı dondurmanın soğukluğu ve tatlılığı, diğer tarafta ise espresso’nun lezzeti ve sıcaklığı… Cappuccino keyfinde ısrarcı olanlar için ise Ice Cream Cappuccino mükemmel bir seçenek.

Caffè Nero’nun eşsiz sıcak çikolatası ve Atelier Gelarto’nun vanilyalı dondurması, Ice Cream Milano’da bir araya geliyor. Yoğun Belçika çikolatası ile hazırlanan bu lezzet, içecekte de çikolatadan vazgeçemeyenlerin favorisi olmaya aday. Diğer yandan artık klasikleşmiş çilekli ve çikolatalı milkshake’ler şimdi dondurmayla daha da soğuk. Şehir hayatında molalarının tadını tatlıyla çıkarmak isteyenler ise favori lezzetinin yanında bir top dondurma tercih ediyor ve keyfi ikiye katlıyor.

Affogato, Ice Cream Cappuccino, Ice Cream Milano ve dondurmalı milkshake lezzetlerimizi denemek için sizleri seçili Caffè Nero mağazalarına bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT