Crème Brulée Lezzetleri Starbucks’ta

Crème Brulée Lezzetleri Starbucks’ta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Crème Brulée Lezzetleri Starbucks’ta

Crème Brulée aromalı soğuk köpük Starbucks’ın klasikleşen içecekleri ile buluşuyor ve sıcak yaz günlerinde lezzetli bir mola arayışında olanlara yepyeni deneyim sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2024

Yenilikçi ve her damak zevkine hitap eden lezzetleri misafirlerine sunan Starbucks, yepyeni Crème Brulée aromalı 2 çeşit içeceği ile sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Soğuk köpükle hazırlanan Crème Brulée X Brown Sugar Frappuccino® ve Crème Brulée X Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks’ın yaz aylarındaki serinletici içecekleri arasında yerini alıyor.

Crème Brulée lezzeti Starbucks’ın klasik kahveleri ile buluşuyor!
Crème Brulée aromalı soğuk köpük Starbucks’ın klasikleşen içecekleri ile buluşuyor ve sıcak yaz günlerinde lezzetli bir mola arayışında olanlara yepyeni deneyim sunuyor.

Klasik Frappuccino ve esmer şeker şurubunun Crème Brulée lezzetiyle buluştuğu Crème Brulée X Brown Sugar Frappuccino® yazın vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor.

Starbucks Blonde Espresso, esmer şeker şurubu ve buz ile çalkalanan, üst katmanında ise yulaf sütü, zengin Crème Brulée soğuk köpüğü ve öğütülmüş kahve süslemesiyle tamamlanan Crème Brulée X Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, Crème Brulée ailesinin eşsiz lezzetini sunuyor.

Starbucks, yazın enerjisini ve keyfini en üst düzeye çıkarmak için tasarlandığı menüleriyle tüm misafirlerini bu yazın soğuk içecek trendlerini birlikte keşfetmeye davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT