Baklava; 1800`lü yıllardan günümüze kadar gelen Osmanlı saray tatlısı olarak Türk mutfağında yer alan bir tatlı çeşidi. Baklavayı oluşturan yufkaların inceliği adeta bir zar inceliğinde olup, yapımı çok emek isteyen bu tatlı çeşidi, sanatkar ustaların elinde gerçek bir lezzete dönüşmekte. Kullanılan malzemelerin kalitesi şüphesiz bu lezzeti etkilediğinden, firmamız malzeme seçiminde çok hassas davranmaktadır. Celal Seyidoğlu baklavalarında kullanılan un, Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nin sert buğday unu, sarı undan olup, yağ ise yine aynı yöre tereyağlarının bir kez daha eritilmesiyle elde edilen "sade yağ" diye tabir edilen, yüksek rehalı yağ. Celal Seyidoğlu Baklavaları, hamurunun hazırlanışından, pişirilip, şerbetinin verilmesine kadar geçen sürede, en ufak hatayı kabul etmeyen bu tatlı çeşidini, yıllardan beri lezzetini hiç değiştirmeden, dünya sofralarına ihraç ediyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.