Taksim Sıraselviler`deki 100 yıllık tarihi binada hizmet veren Changa "fusion" mutfağının İstanbul`daki en değişik tatlarını sunuyor. "Fusion" yani füzyon dünya yemeklerinde kullanılan pişirme teknikleri ve yemek içeriklerinin karıştırılmasıyla oluşan yeni mutfak çeşidi anlamına geliyor. İşte Changa`nın sahipleri Tarık Beyazıt ve Savaş Ertunç, Changa`da yepyeni bir füzyon mutfağı yaratıyorlar. Changa işletmecileri yemeklerin içerikleri kadar sunumlarıyla da özel olarak ilgileniyorlar.
Bu yaratıcı mutfakta Japonya`dan Sicilya`ya bir çok mutfak birleşiyor, mönüler de tabi sürekli değişiyor, yeniler ekleniyor. Eğer ne yiyeceğinize karar vermekte zorlanırsanız Changa`nın tadım mönülerinin keyfini sürebilirsiniz. Tadımlık porsiyonlar halinde gelen bu yemeklerle damak tadınıza en uygun Changa yemeğini de bulabiliyorsunuz.
Changa`nın spesiyal tatlarından bir kaçı ise; Nastirtium yaprağı üzerinde Kişnişli, Fıstıklı Piliç, bir Japon mantısı olan Gyoza, Beyaz Patlıcan Tempra, Ördek Salatası... Ama mönünün sürekli değiştiğini de hatırlatmalıyız tekrar!
Yemeğinizi yerken size eşlik eden müzikler ise chill out ve elektronik müzik. Bir başka eşlik de tabi ki şaraplar. Cahnga`nın geniş şarap mönüsünde Doluca, Kavaklıdere şaraplarının yanı sıra değişik ülke şarapları da yer alıyor.
Changa, hafta içi 18.00-01.00, haftasonları ise 18.00-02.00 saatleri arasında açık. Kredi kartları geçerli.
Park Yeri Yok
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli