1912 yılında Gaziantep`te kurulan Develi Kebap 36 yıldır İstanbul Samatya`da, Gaziantep başta olmak üzere Ege, Akdeniz, Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını özenle sunmakta.
Üç kuşa boyunca gelen tecrübe ve disiplin Develi mutfağının Türkiye ve dünyada zirveye taşımıştır. Develi ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi olan Arif Develi, kendi buluşu olan Fıstıklı Kebap ile yemek literatürüne geçerek bütün lezzet otoriteleri tarafından kebap konusunda Türkiye ve dünyanın en iyisi seçilmiştir.
"1912`den beri damak zevkimiz"
Yemek yemeyi sadece yaşamsal bir eylem olarak görmeyen kişiler için her değişik tat bir haz olur. Ülkelerin, kültürlerine göre ve birikimlerine göre farklılık gösteren mutfaklarını tanımak ise başlı başına bir heyecandır. Güzel tatlar, değişik lezzetler damaklarda ve belleklerde her zaman hatırlanacak izler bırakır.
Arif Develi
Ataşehir Develi Kebap özel davet, toplantı, düğün, nişan vs. kutlamalarınız için özel bahçesinde hizmetinize girmiştir.
Özel günleriniz, davetleriniz, toplu yemek organizasyonlarınız için CATERING servisimizi Develi Kalitesi ile sunmaktan gurur duyarız.
Şu an 400 kişiye istihdam sağlayan Develi, yepyeni bir proje ile bir kez daha adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Türkiye`nin en büyük ve 6 katlı kebapçısını Ramazan Ayı`nda hizmete sokacak olan Develi, kebapta öncü olduklarını bir kez daha gözler önüne sermeye hazırlanıyor. 2 katlı kapalı otoparktan oluşacak Ataşehir Develi, 7 bin metrekare alan üzerine kurulacak. Bin metrekarelik bahçeye sahip olacak Ataşehir Develi`de 150-200 personel çalışacak. Bin 200 kişi kapasiteli mekanın, bir katı ana mutfak olarak kullanılacak.
Restaurantımızda Edassa Asansörleri kullanılmıştır. Profesyonel bakış açısına sahio konusunda uzman Edessa Asansör çalışanlarına teşekkür ederiz.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master