Günaydın Group bünyesinde bulunan 2007 yılında hizmete girmiş olan Steak House restoranındaki ürünlerin tamamı sertifikalı olmakla birlikte konusunda uzman personelin standartları belirleyen üstün hizmet ve servis anlayışı ile 1965 yılından günümüze 17 ayrı şubede edinilen tecrübeyi misafirleri ile paylaşıyor.
Steak House restotranında servis edilen premium etler tamamıyla Günaydın çeiftliğinden ürtilmekte olan sertifikalı Amerikan Angus ırkı sığırlşardan elde edilmektedir. Angus ırkı sayısal olarak birinci sıradaki tescili temsil eder.
Kasap bölümünde seçebileceğiniz ister dinlendirilmiş ya da taze etler damak tadınıza uygun, arzu ettğiniz şekilde pişirtebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.