Akıtma

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 çorba kaşığı maya
1 paket un
tuz
süt

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Unu, bir kapta maya, ılık süt ve tuzla birlkte iilave edip boza kıvamında bir hamur elde edin. Üzerini örtüp hafiçe kabarmasını ba-ekleyin. Teflon tavayı orta harlı ateşte kızdırın ve hazırladığınız hamurdan kepçe kepçe alıp tavaya dökün. Altı yanmasın diye sık sık alt üst edin. Pişen akıtmaları tere yağıla yağlayıp yanında balla servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT