Cincile Böreği

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 4 adet yufka
500 gr cincile mantarı
3 adet soğan
1 adet yumurta
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
tuz, karabiber.

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
4 yemek kaşığı sıvı yağda küp şeklinde doğradığınız mantarları katın, mantarlar suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurmaya devam edin. Diğer tarafta fırın tepsisini hafifçe yağlayın. Yumurta, süt ve kalan yağı karıştırın. 1 adet yufkayı tepsiye dizin. Üzerine hazırladığınız karışımla ıslatın. 2 yufkayı da onun üzerine yerleştirin ve aynı şekilde ıslatın. Hazırladığınız içi döşeyin ve kalan yufkalara aynı işlemi tekrarlayın. En üste kalan karışımı dökün. 200 dereceli ısıtılmış fırının alttan ikinci rafında 30 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT