Kabaklı Tart

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: Hamuru için: 1 su bardağı+1 çorba kaşığı un
75 gram margarin veya tereyağ
1 adet yumurta
Tuz, karabiber
Üzerine: 2 adet yumurta
3 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı süt
1 adet küçük kabak
4 çorba kaşığı ezilmiş beyaz peynir
Birkaç dal dereotu

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Un, küp küp kesilmiş margarin, yumurta, tuz, ve karabiber karıştırılır. Gerekirse biraz soğuk su ilave edilir. Elde edilen hamuru şeffaf folyoya sararak buzdolabında yarım saat bekletilir. Daha sonra dışarıya çıkararak, hafifçe yağlanmış kücük tart kalıplarına yerleştirilir. Hamura çatalla delikler açılır. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 10-15 dakika pişirilir. Yumurta, krema, süt, rendelenmis kabak, ezilmiş beyaz peynir ve kıyılmış dereotunu karıştırılır. Pişmiş tartların içini bu harçla doldurulur. Tekrar fırına sürüp, üzerleri altın sarısı renk alana dek pişirilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT