Mantarlı Börek

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 10 adet milföy hamuru
300 gr mantar
3 adet sivri biber
2 adet domates
2 adet kuru soğan
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı kaşar peynir rendesi
Tuz, karabiber
4-5 yemek kaşığı un

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Mantarları ince kıyın. Soğan ve sivri biberi doğrayın. Tereyağını tencerede eritip önce soğanı biraz kavurun. Kavrulunca yeşil biber ve rendelenmiş domatesleri ekleyip suyunu çekene kadar kavurun. Tuz ve karabiber ekleyin. Milföy hamurlarını unlayarak merdane ile ince açın. Mantarlı soteyi hamura yayın. Her iki tarafından ortaya doğru rulo yapın. Bu ruloyu iki tarafından bölün. Üzerine yumurta sarısı sürüp kaşap peyniri rendesi serpin. Yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış fırında 180 °C kızarana kadar pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT