Milföy Lokmaları

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet soğan
1 adet domates
250 gr. kuşbaşı et
4 adet milföy
1 adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Sıvı yağı kızdırın. Soğanları yemeklik doğrayın. Etle birlikte yağda çevirin. Pembeleşmeye başladığında küp doğranmış domatesi ekleyin. Kapağını kapatıp, suyunu çekmesini sağlayın. Hazırladığınız harç soğuyunca milföy karelerini dörde bölün. Her karenin ortasına hazırladığınız karışımdan koyun. Köşelerini bohça gibi üzerine katlayın. Yağlanmış teflon ya da cam tepsiye dizin. Üzerine çırpılmış yumurta sarısını sürüp, fırına verin. 200 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT