Pastırmalı Muska Böreği

Kişi Sayısı: 3 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 50 gr. pastırma
1 adet limon
1 adet yufka
Sıvı yağ (kızartmak için)

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yufka 4cm. genişliğinde şeritlere kesilir. Her şerit 15 cm. uzunluğunda parçalara bölünür. Pastırma ince ince doğranır. Domates soyulup dörde bölünür. Çekirdekleri çıkartılır. Küçük küpler halinde doğrayıp, pastırma ilave edilir. Pastırmalı karışımı hazırlanan şeritlerin ucuna koyulur. Yufka üçgen seklinde çevire çevire katlanır. Ucunu suya batırıp yapıştırılır ve kızgın yağda kızartılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT