Patates Dilimleri

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 4 adet iri patates
2 adet yumurta
100 gr beyaz peynir
4-5 dal maydanoz ve yeşil soğan
100 gr kaşar peyniri
2-3 yemek kaşığı ketçap
4 adet milföy hamuru
Tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patatesleri kabuklu haşlayıp soyun. Enine 2 ye bölün. İçlerin kaşıkla oyun. Çıkan patatesleri bir kaba alıp çatalla ezin. Üzerine tuz karabiber serpin. İnce kıyılmış maydanoz, yeşil soğan, ezilmiş beyaz peynir ve yumurtaları ilave edin. İyice karıştın. İçleri oyulmuş patatesleri fırın kabına yerleştirin. İçlerine harçtan doldurun. Üzerine kaşar peynir rendesi serpin. 180 derece ısılı fırında peynirler kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp üzerine ketçap gezdirip servis yapın. Sepet şekli vermek için milföy hamurlarını şeritler halinde kesip ay şekli verin. Fırında kızartıp patateslerin üzerine yerleştirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT