
Devamını Oku
Kişi Sayısı: 4 Kişi
Pişme Süresi: 30 Dakika
Malzemeler: 2 iri boy patates (1/2 cm. kalınlığında halkalar halinde kesilmiş)
8 çorba kaşığı tereyağı (120 gr.)
1/2 kg. somon file (halka kestiğiniz patateslere uygun şekilde 2 1/2 cm. kalınlığında kesilmiş)
4 diş sarmısak
1/2 su bardağı rende kaşar peyniri (100 gr.)
4 çorba kaşığı dereotu
Tuz, taze öğütülmüş karabiber
1/3 su bardağı krema (100 ml.)
3 çorba kaşığı maydanoz ve 2 çorba kaşığı dereotu
2 dilim beyaz tost ekmeği (ekmek kızartma makinesinde kızartılmış)
Yorumlar:
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.