Hindi Frit

Kişi Sayısı: 8 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1 bütün Hindi Fileto
1/2 su bardağı Un
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
1/2 lt. ayçiçek yağı

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Hindi etini parmak kalınlığında düzgün şeritler halinde doğrayın. Ayrı bir kapta yumurtaları iyice çırpın. Etleri önce una ardından yumurtaya ve daha sonra galeta ununa bulayın. Önceden yağını kızdırdığınız tavada, hazırladığınız Hindi fletolarını 1-2 dakika kızartın. Patates kızartması, ketçap veya mayonez ile servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT