Tarçınlı Hindi Göğsü

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 paket hindi göğsü
2 çorba kaşığı sıvıyağ
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tarçın
4 çorba kaşığı tavuk suyu
2 çorba kaşığı soya sosu

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
İnce doğranmış sarmısak, tarçın, tavuk suyu ve soya sosunu karıştırın. Hindi butlarını baharatlı karışıma iyice bulayın. Tencerenin kapağını kapatıp, baharatlı hindiyi buzdolabında 8 saat bekletin. Buzdolabından çıkardığınız hindi göğsünü ateşe dayanıklı bir cam kaba koyup, orta ateşte ısıttıktan sonra hindi göğsünü 4 dakika kizartın. Alt üst edip, mutfak fırçasıyla kabın dibindeki biriken yağları etin üstüne sürdükten sonra, 1 dakika pişirin. Kabı 180 derece ısıtılmış fırına koyun. Hindi göğsünü üstüne tenceredeki baharatlı karışımdan ara sıra sürerek 20-30 dakika pişirin. Hindi göğsünü 15 dakika beklettikten sonra dilimleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT