Ispanaklı Krep

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 200 gr. ıspanak
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1/2 demet maydanoz
Krep İcin: 1,5 su bardağı un
4 yumurta
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı sıvıyağ
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Ispanaklar bir kaşık sıvıyağ ile öldürülür. Ayrı bir kapta kaşar ile ince kıyılmış maydanoz karıştırılır. Krep hamuru için un, yumurta, süt, sıvıyağ ve tuz iyice karıştırılır. Teflon tava çok az yağlanıp krep hamurundan yarım kepçe tavaya dökülür. İki tarafı da kızartılır. Kızaran krepleri düz bir yere alıp üzerine bir kaşık ıspanak ve içten biraz konulup rulo halinde sarılır. Bu şekilde hazırlanan krepler iki parmak genişliğinde kesilir.Yağlanmış fırın tepsisine dizilir üzerine kaşar peyniri rendesi serpilip fırında kaşarlar eriyinceye kadar pişirilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT