Karnabaharlı Omlet

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1 küçük karnabahar
200 gram kıyma
4 yumurta
1 su bardağı süt
1 adet soğan
1 demet maydanoz
1/2 su bardağı sıvıyağ

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Karnabaharları yıkayın. Soğanı küçük küçük doğrayın. Karnabaharı, soğanı doğradığınız incelikte doğrayın. Sıvıyağı tavada kızdırın. Soğanları pembeleşene kadar kavurun. Karnabaharları ve kıymayı ilave edip, kısık ateşte ara sıra karıştırarak kavurun. Tuzunu ayarlayın. Ayrı bir yerde yumurtaları, bir bardak süt ile çırpın. Başka bir yerde sıvıyağı kısık ateşte eritin. İçine yumurtalı harcı dökün. Tuzunu ekleyip, kapağını örtün. Yumurtaların üzeri pişmeye başlayınca karnabaharlı harcı yayın. Kıyılmış maydanozu ilave edip, iki dakika daha pişirdikten sonra dilimleyerek ikram edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT