Karnabaharları yıkayın. Soğanı küçük küçük doğrayın. Karnabaharı, soğanı doğradığınız incelikte doğrayın. Sıvıyağı tavada kızdırın. Soğanları pembeleşene kadar kavurun. Karnabaharları ve kıymayı ilave edip, kısık ateşte ara sıra karıştırarak kavurun. Tuzunu ayarlayın. Ayrı bir yerde yumurtaları, bir bardak süt ile çırpın. Başka bir yerde sıvıyağı kısık ateşte eritin. İçine yumurtalı harcı dökün. Tuzunu ekleyip, kapağını örtün. Yumurtaların üzeri pişmeye başlayınca karnabaharlı harcı yayın. Kıyılmış maydanozu ilave edip, iki dakika daha pişirdikten sonra dilimleyerek ikram edin.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...