Bolu Usulü Tarhana Çorbası

Yeme İçme Yemek Tarifleri Çorbalar Bolu Usulü Tarhana Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 100 gr. yağsız kıyma
150 gr. köy tarhanası
1 adet iri domates
1 çorba kaşığı tereyağ
2 kg. et suyu veya su
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Tarhanayı bir bardak et suyu veya su ilave ederek karıştıp 20 dakika bekletin. İnce bir süzgeçten süzün. Bir tencerede kaynamış et suyuna tarhanayı karıştırarak ilave edin ve kaynatın. Küçük bir tencerede kıymayı tereyağında 3-4 dakika kavurun. Domateslerin kabuğunu soyduktan sonra çekirdeklerini çıkartıp ince ince doğrayın ve tencereye ilave atın. 2-3 dakika daha kavurduktan sonra domatesli kıymayı çorbanın içine katın. On dakika kadar ağır ateşte pişirip servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT