Karnabahar Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 Adet küçük karnıbahar
4-5 su bardağı su
1 su bardağı krema
1 adet yumurta sarısı
3 yemek kaşığı tereyağ
Tuzot
Pul biber
Yarım imon suyu

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Karnıbaharları yarım limon suyu ve tuzot katılmış suda haşlayıp süzün. Çiçekleri küçük küçük doğrayın. Unu, yumurta sarısını, ve tuzu ekleyin. 5 su bardağı su karıştırın. Kıyılmış karnıbaharları katıp karıştıra karıştıra pişirin. Kremayı ilave edip 5 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Tereyağını kızdırıp pul biberi ekleyip çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT