Pesto Çorbası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1/2 su bardağı kuru fasulye
12 su bardağı tavuk suyu
1 orta boy soğan
1 orta boy pırasa
1 kerevizin yeşil sapları
1 orta boy patates
2 orta boy havuç
1 orta boy domates
1/2 su bardağı domates püresi
/2 su bardağı yeşil fasulye
2 küçük kabak
1/2 su bardağı fiyonk makarna
Tuz, karabiber
Pesto sosu için: 6 diş sarmısak
1 su bardağı zeytinyağı
4 demet (1 su bardağı) taze fesleğen
1 su bardağı eski kaşar rende
2 çorba kaşığı dolmalık fıstık

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kuru fasulyeyi büyük bir kaba koyun ve bol suyun içinde 1 gece önceden ıslatın. Büyük bir tencerede tavuk suyunu kaynatın, kaynayan tavuk suyuna bir gece önceden ıslattığınız ve süzdüğünüz kuru fasulyeyi ekleyin. Ağır ateşte 35 dk. kaynatın. Tuz, karabiber ilave edin. Soğan, pırasa, kereviz sapları, patates ve havucu da ekleyin, 20 dk. daha pişirin. Domatesi, taze fasulyeyi, kabağı ve makarnayı da katarak tüm sebzeler pişene kadar (yaklaşık 20 dk.) pişirmeye devam edin. Pesto sosun bütün malzemelerini mini robotta iyice karıştırın ve her kâsenin üstüne 2 çay kaşığı koyarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT