Soğan Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 600 gr rende kaşar peyniri
125 gr rende parmesan peyniri
1 bardak sek beyaz şarap
6 adet orta boy soğan
4 çorba kaşığı tereyağ
1.5 litre su
1 defne yaprağı
½ çay kaşığı kekik
4 dilim ekmek
Tuz ve karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanları soyup, ince ince doğrayın. Tereyağını geniş bir tencerede eritip soğanları ekleyin. Pembeleşindeye kadar kavurun.

Su, şarap, defne yaprağı, kekik, tuz ve karabiberini ilave edin. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Önceden ısıtılmış fırında ekmekleri kızartın.

Çorbayı fırına girebilecek kaselere boşaltın ve ekmek dilimlerini üzerlerine yerleştirin. İki çeşit peynir rendelerini birbirine karıştırarak üzerlerine serpin. Peynir eriyip pembeleşinceye kadar fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT