Soğan Çorbası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 4 büyük soğan
2 çorba kaşığı un
4 su bardağı et suyu
6 çorba kaşığı tereyağı

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Orta boy bir tencerede yağı eritip soğanları ilave edin. Karıştırarak 25-30 dakika renkleri sararıncaya kadar pişirin. Tencereyi ateşten alıp tuz, biber ve unu ekleyip karıştırın, yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak et suyunu katıp yeniden ateşe oturtun. Kaynayınca kapağını kapatıp 20 dakika pişirin. Fırın zıgarasını kızdırın. Her francala diliminin her iki tarafını yarımşar diş sarımsakla ovun. Tencereyi ateşten alıp francala dilimlerini çorbanın üstüne koyun, dilimlerin üzerine de rendelenmiş peyniri serpin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT