Balık Köftesi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1/2 çorba kaşığı limon suyu
1/2 su bardağı un
1,5 çay kaşığı köri
1,5 çay kaşığı zencefil
1 kg. balık filetosu, beyaz etli
10 ml. rakı
2 yumurta
2 çırpılmış yumurta
250 gr. ayçiçek yağı
250 gr. galeta unu
5 taze soğan
50 gr. beyaz susam
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Balık filetolarını mutfak robotundan geçirerek kıyma haline getirin. Rakıyı balık kıymasına katıp içine taze soğan, zencefil, köri, yumurta, limon suyu, tuz, susam katarak iyice yedirin. Avuç içinde yuvarlayarak minik köfteler yapın. Balık köftelerini una, çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayarak bol yağda kızartın. Sıcak olarak servis edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT