Kağıtta Balık

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 kg. Kefal
1 büyük boy Soğan
6 diş Sarımsak
3 orta boy Patates
6 orta boy Yeşil biber
3 orta boy Domates
1/2 demet Maydanoz
2 tabaka Yağlı Kağıt
3 yemek kaşığı Zeytinyağı
2 1/3 tatlı kaşığı Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Balıkları temizleyin üzerlerine 1 tatlı kaşığı tuz serpip, süzgeçte 15 dakika bekletin. Soğan, sarımsak ve patatesi soyun, biberlerin sap, çekirdek kısımlarını çıkartın ve soğan, patates, biber ve domatesleri yarım santimetre kalınlıkta halka şeklinde doğrayın. Maydanozu kıyın. Kağıdı ikiye katlayıp, bir balık alabilecek büyüklükte kesin. Domates ve patatesin yarısını kağıtların üzerine yayın. Aralarına sarımsak, biber, soğan ve maydanozu serpiştirin. Balıkları yerleştirip, üzerini kalan domates ve patates dilimleriyle kapatın. Tuzun kalanını ekleyerek, yağı gezdirin. Kağıdın karşılıklı kenarlarını üst üste kapatın ve önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 40 dakika kadar pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT