Domates Çorbası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 500 gr taze domates, doğranmış
400 gr konserve küp domates
1 yemek kaşığı domates salçası
150 ml su
Tuz ve taze öğütülmüş karabiber
50 gr pirinç
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
1 Porsiyon: 80 kalori.
Pirinç, vermut ve maydanoz dışındaki bütün malzemeyi büyük bir tencereye koyun. Bir taşım kaynatıp karıştırdıktan sonra ateşi kısın ve tencerenin kapağını kapatıp 30 dakika pişirin. Tenceredeki malzemeyi bir süzgeçten geçirin veya ılındıktan sonra blender`da püre haline getirin. Böylece elde ettiğiniz domates püresini tekrar tencereye koyun ve bir taşım kaynatın. Pirinci ekleyip karıştınn. Ateşi kısıp tencerenin ağzı kapalı olarak 15 dak. pirinçler umuşayıncaya kadar pişirin. Isıtılmış kaselere döküp, maydanozla süsleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT