Elmalı Hindi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 90 Dakika

Malzemeler: 1 Kg`lık Hindi
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Taze Soğan1 Soğan
5 Adet Elma veya Portakal
1 Çorba Kaşığı Tozşeker
2 Çorba Kaşığı Sirke
1,5 Su Bardağı Et Suyu
3 Defne Yaprağı
Tuz, Karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
1 Porsiyon: 355 kalori.
Hindiyi yıkayıp kurulayın.İçine tuz ve biber ekip kıyılmış 1 kuru soğan ile 1 defne yaprağı yerleştirin.Yüzeyine yağ sürüp fırında 1.5 saat pişirin. Elmaları soyup ince ince kıyın bir tencereye alın. Kıyılmış taze soğan, 2 defne yaprağı, şeker, sirke ve et suyunu ilave edip 10 dak. pişirin. Defneyi içinden alıp püre makinesinden geçirin. Malzemeyi tekrar tencereye alın. Tuz, biber ekip kısık ateşte koyu sos kıvamında pişirin. Hindiyi servis tabağına alın. Hazırladığınız sos eşliğinde sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT