Güveçte Mantarlı Kuşbaşı Et

Yeme İçme Yemek Tarifleri Et Yemekleri Güveçte Mantarlı Kuşbaşı Et

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 90 Dakika

Malzemeler: 1.5 kilogram Kuşbaşı et
5 adet Yağsız dana "bacon"
60 gram Tereyağı
20 tane Arpacık soğanı
6 diş Sarmısak ezilmiş
225 ml. Kırmızı şarap
1 adet Kırmızı büyük biber
350 ml. Et suyu
300 gram Küçük mantar

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Bacon`ı tavada kıtır hale gelene kadar kızartın. Mutfak havlusunun üzerine alarak dinlendirin. 2 çorba kaşığı yağda soğan, sarmısak ve kırmızı biberleri soğanlar pembeleşinceye kadar çevirip, ardından tavadan alın. 2 çorba kaşığı yağı tencereye koyun; etlerin her tarafı kızarıp suyunu çekene kadar pişirin. Sonra kırmızı şarabı, kurutulmuş domatesleri ve et suyunu ekleyin - tencerenin ağzı kapalı olarak 45 dakika pişirin. Ardından soğan karışımını ekleyin 30 dakika daha pişirin. Servisten 15 dakika önce küçük mantarlar ile 1-2 damla tabasco`yu da ilave edip kısık ateşte tutun. Baconlarla birlikte servis yapınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT