Malzemeler: 4 dilim biftek 32 adet arpacık soğan 2 yemek kaşığı sirke 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 adet defne yaprağı 2 adet orta boy nar 1 tatlı kaşığı tuz
Geniş yüzeyli bir tavayı orta ateş üzerine oturtunuz. Zeytinyağını koyunuz. Kızgın yağda biftek dilimlerini alt üst ederek kızartınız. Kızaran bifteklerin yağını süzerek fırın kabına çıkartınız.
Tavada kalan kızgın yağda arpacık soğanları kızartınız. Kızaranları yağını süzerek bifteklerin yanına alınız.
Fırın kabına bir bardak suda sulandrılmış sirkeyi, tuzu defne yaprağını koyunuz. Üzerine folyo kağıdı kapatıp önceden 180˚ ısıtılmış fırına sürünüz.
Yaklaşık 40 dakika sonra fırın kabının üzerindeki folyo kağıdını alınız. Nar tanelerini etlerin üzerine gezdiriniz ve fırın kabını tekrar fırına sürünüz.
Yaklaşık 15-20 dakika sonra kabı fırından alınız.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...