Sarmısak Soslu Pirzola

Kişi Sayısı: 2 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 6 kalem kuzu pirzolası
Kızartmak için sıvı yağ
İri çekilmiş karabiber
Tuz
6 iri mantar (dilimlenmiş)
2 diş sarımsak
4 yemek kaşığı beyaz şarap
2 tatlı kaşığı limon suyu
6 yemek kaşığı et suyu
1 yumurta

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Pirzolaların her iki tarafını da 3-4 dakika kadar sıvı yağda kızartın. Üstüne Karabiber ve tuz serpip, sıcak tutun. Daha sonra yağda mantarları kavurun. Sarımsakları soyup, şarap ve limon suyuyla birlikte et suyunda 15 dakika pişirin. Yumurtayı ufak bir kapta çırpın.Sarımsağı et suyundan çıkarıp ezin. Yekrar et suyunu ekleyin. Sonra çok küçük ateşe çırpılmış yumurtayı oturtup, sürekli çırparak et suyunu yedirin. Elde edilen krema kıvamındaki sosa tuz, biber ekleyip, sıcak tuttuğunuz pirzola ile servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT