Düğün Kebabı

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 kg. kuzu incik
3 çorba kaşığı margarin
2 orta boy soğan
3 adet domates
Tuz, karabiber, tarçın, yenibahar
2 çorba kaşığı domates salçası
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Margarini bir tencerede hafifçe kızdırın. Yıkanmış et ve küp şeklinde doğranmış soğanı ekleyip, et suyunu salıp, tekrar çekinceye kadar ara sıra karıştırarak orta ateşte pişirin. Rendelenmiş domatesi ekleyip pişirmeye 10 dakika daha devam edin. Tuz, karabiber, tarçın, yenibahar ve 3 su bardağı ılık su ekleyip tencerenin kapağını kapatın. Önce harlı sonra kısık ateşte et yumuşayıp yağına kalana kadar pişirin. Etleri ısıya dayanıklı bir cam kaba düzgün bir şekilde dizin. Salçayı 1/2 su bardağı suda erittikten sonra etlerin üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Fırında üzeri hafif kızarana kadar tutun. Sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT