Kağıt Kebabı

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 1 kg. kuşbaşı kuzu eti
2 adet havuç
2 adet patates
2 adet domates
2 adet sivribiber
250 gr. arpacık soğan
1 su bardağı bezelye
3 yemek kaşığı tereyağı
5 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber, kekik
2 tabaka yağlı kağıt

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patates, havuç ve domatesleri küp şeklinde doğrayın. Arpacık soğanları ayıklayın. Sivribiberi kıyın. Bir kapta et, havuç, domates, patates, biber ve bezelyeyi karıştırın. Tuz, kekik, karabiber ekleyin. Yağlı kağıdı 5 parçaya bölün. Karışımdan kağıtlara paylaştırın. Birer parça tereyağı ve defne yaprağı koyup, kenarlarını kıvırın. Üzerine fırça ile sıvıyağ sürüp, ısıtılmış fırında 40-50 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT