Kızarmış Çilekler

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 70gr. un
Bir tutam tuz
1 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı limon suyu
125 ml. krema
300 gr saplı çilek
Sıvıyağ
Pudra şekeri

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Un, tuz, şeker, limon suyu ve kremayı, koyu kıvamlı bir bulamaç haline gelinceye kadar karıştırın. Yıkanıp kurutulmuş çilekleri bu bulamaca bulayın ve kızdırılmış yağda 2-3 dakika kızartın. Kağıt havlu üzerinde yağını aldırdıktan sonra, üzerine pudraşekeri serpin ve servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT