25-28 cm. çapındaki tart kalıbını yağlayın. 6 adet milföy hamurunu birlikte yoğurup, kalıbın kenarlarına 1.5-2 cm. çıkacak şekilde yayın. Ayrı bir tencerede hazır sahlep ve irmiği karıştırarak pişirin. Pişirdiğiniz sahlepli karışımı hamurun içine boşaltıp, hamurun üzerine 4 adet milföy hamurunu yerleştirin. 175 dereceli önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan 5 dakika önce üzerine toz şeker serpin, servis sırasında arzunuza göre pudra şekeri de ekleyebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...