Milföylü Salepli Turta

Kişi Sayısı: 8 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 3 Su Bardağı Hazır Sahlep
10 Adet Milföy Hamuru
3 Çorba Kaşığı İrmik
3 Çorba Kaşığı Toz Şeker

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
25-28 cm. çapındaki tart kalıbını yağlayın. 6 adet milföy hamurunu birlikte yoğurup, kalıbın kenarlarına 1.5-2 cm. çıkacak şekilde yayın. Ayrı bir tencerede hazır sahlep ve irmiği karıştırarak pişirin. Pişirdiğiniz sahlepli karışımı hamurun içine boşaltıp, hamurun üzerine 4 adet milföy hamurunu yerleştirin.
175 dereceli önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan 5 dakika önce üzerine toz şeker serpin, servis sırasında arzunuza göre pudra şekeri de ekleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT