Mantarlı Krep

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: (12 krep için):
100 gr. mantar
3 kaşık rendelenmiş peynir
1/2 litre beşamel sosu
tereyağı
1 kadeh brandy
maydanoz
tuz, karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Mantarları ince ince doğrayın ve kısık ateşte, bir fındık büyüklüğünde tereyağı ilave ederek kavurun. Pişirme süresinin ortasında kıyılmış maydanoz, tuz ve brandy ekleyin. Suyunu çekene dek pişirin. Her bir krep için bir kaşık beşamel ve bir kaşık mantar karışımını karıştırın. Krepleri, yağlanmış bir fırın kabına üstüste yerleştirin, kalan beşameli üstüne dökün. En üste rendelenmiş peyniri ve ufak parçalar halinde tereyağını koyup, önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 10-15 dakika pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT