Acılı Fasulye Ezmesi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 1 su bardağı kuru fasulye
2 tatlı kaşıgı acılı biber salçası
kaşar peynir rendesi
2 diş dövülmüş sarmısak
1/2 çay bardagı zeytinyağ
pul biber
kekik
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kuru fasulyeyi tuzsuz sıcak su koyarak, düdüklü tencerede haşlayın. Mutfak robotuna kekik,sarmısak,pul biberi, salça, zeytin yağı ve tuz koyup iyice karıştırın. Bu karışımın üzerine, haşlanmış ve suyu süzülmüş fasülyeyi katıp, püre kıvamına getirin. Ekmekleri ızgarada hafif kızartıp, bu karışımı sürün,üstüne kaşar peynir rendesi serpip, fırında pişirin. Bu ekmekleri ızgara et yanında sunup, servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT