Acılı Sarımsaklı Zeytinyağı

Yeme İçme Yemek Tarifleri Soslar Acılı Sarımsaklı Zeytinyağı

Kişi Sayısı: 8 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 8-10 diş soyulmuş sarımsak
Kırmızı pul biber
5-6 adet acı yeşil sivri biber
3 su bardağı zeytinyağı
Karabiber, limon, tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Arzuya göre 8-10 diş soyulmuş sarımsak, kırmızı pul biber, 5-6 adet acı ayıklanmış ve kıyılmış yeşil sivri biberleri ve 3 su bardağı zeytinyağını bir kavonozun içine koyup, kapağını kapatınız. Bir gece kavonozu oda sıcaklığında bekletiniz. Ertesi gün, karışımı mikserde püre haline getiriniz. Kapaklı bir şişeye huni yardımı ile doldurunuz. Buzdolabında bekletip, iki hafta içinde tüketiniz. Kullanmadan önce bir kasenin içine önce acılı, sarımsaklı zeytinyağından koyup, içine tuz, taze çekilmiş karabiber, limon suyu ekleyip, karıştırınız. Salata ve açık sandöviçlerinizde kullanınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT