Enginar Salatası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 4 ayıklanmış enginar
2 limonun suyu
1/2 demet dereotu
200 gr. ton balığı
2 su bardağı orta boy taze mantar (250 gr.)
1/2 su bardağı orta boy kıyılmış kornişon turşu (100 gr.)
8 taze soğan (ince kıyılmış)
5 çorba kaşığı zeytinyağı (75 ml.)
3 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 göbek salata

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Enginarları haşlayın ve üçgen şeklinde kesin. Üzerlerine 1 adet limonun suyunu dökerek bekletin. Mantarları ve kornişonları robotta ayrı ayrı dilimleyin. Mantarları tuzlu suda haşlayın. İnce kıyılmış taze soğan, dereotu, mantar, ton balığı, kornişon ve limon suyunda beklettiğiniz enginarları karıştırın. Zeytinyağı, tuz, karabiber ve kalan 1 adet limonun suyunu ekleyerek, salata yapraklarının içinde servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT