Pirinçli Hindi Salatası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 225 gr. kahverenk pirinç
50 gr. beyaz pirinç
2 kırmızı elma
115 gr. taze üzüm
45 ml. limon veya portakal suyu
150 ml. mayonez
350 gr. haşlanmış hindi eti
tuz, karabiber
5 adet marul yaprağı

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Pirinçler kaynar suda haşlanır, süzülür. Bir kapta haşlanmış pirinç, doğranmış elma, üzüm, limon suyu, mayonez, haşlanıp küp şeklinde doğranmış hindi eti, tuz ve karabiber koyup karıştırılır. Salata tabağına marullar yerleştirilir. Üzerine hazırlanan salata dökülerek servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT